Installation og start af Kaspersky Administration af adgangskode

Sådan downloades og installeres Kaspersky Password Manager (hvis den endnu ikke er installeret):

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. I sektionen Alle funktioner i Kaspersky appen skal du rulle ned til afsnittet Privatliv og trykke på Adgangskode håndtering .
  3. Tryk på Install.

Dette åbner en side, der indeholder detaljer om Kaspersky Password Manager i den appbutik, du vælger.

4. Vis listen over tilladelser, som Kaspersky Password Manager har brug for.
    • Hvis du vil give appen disse tilladelser, skal du trykke på Acceptér.

Dette vil starte download og installation af Kaspersky Password Manager.

• Hvis du ikke vil tildele Kaspersky Password Manager disse rettigheder, tryk Tilbage.

Dette vil stoppe installationen af appen.

Sådan startes Kaspersky Password Manager, der allerede er installeret:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. I sektionen Alle funktioner i Kaspersky appen skal du rulle ned til afsnittet Privatliv og trykke på Adgangskode håndtering .
  3. App-vinduet for Kaspersky Password Manager åbnes.
  4. Se Kaspersky Password Manager-hjælpen for at få instruktioner om brug af Kaspersky Password Manager.
Sidens top